Dammvippan Umeå

Välkommen att söka jobb

Bli en del av vårt team och gör skillnad!

Jobba inom städ

Vi söker kontinuerligt personer som är utbildade inom lokalvård och fönsterputs eller har erfarenhet från branschen. Du som är intresserad av att arbeta extra och är ansvarstagande och kvalitetsmedveten, hör av dig till oss! Körkort är ett krav. 

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan på info@dammvippanumea.se eller kontakta oss på  070-233 47 34 för mer information.

Jobba som Medmänniska

Som medmänniska är ditt främsta mål att stödja och hjälpa andra i olika livssituationer. På Dammvippan erbjuder vi Hemstöd till personer som behöver extra hjälp hemma. Arbetet innebär allt från att följa med och handla, vara sällskap på promenader till att hjälpa till med matlagning, gymnastikövningar eller helt enkelt att bara sätta sig ner och ta en kopp kaffe tillsammans. Denna rollen kan även passa äldre personer till exempel nyblivna pensionärer som vill ha extra inkomst då det är anställning vid behov. 

Känner du att du är rätt för den rollen är du välkommen att skicka in din ansökan på info@dammvippanumea.se  eller kontakta oss på  070-233 47 34 för mer information.