070-233 47 34 info@dammvippanumea.se

Dammvippan / Hemtjänst »

Hemtjänst

Välkommen till en varm och trygg omsorg

Vi på DV Hemtjänst lägger stor vikt vid att du alltid ska träffa personal som du känner igen sedan tidigare. Hos oss får du en trygg omsorg av högsta kvalitet. Det är du som bestämmer hur hjälpen ska utformas. Hemtjänsten bedrivs på uppdrag av kommunen vilket innebär att du som är kund hos oss betalar samma avgift som hos kommunen.

Hemtjänstpersonalen

I verksamheten har vi övervägande del utbildad personal som består av undersköterskor. Vi erbjuder våra kunder en kontaktpersonal i samband med att uppdraget startar. Syftet med att ha en kontaktpersonal är att det ska ge en extra trygghet för den enskilde att kunna vända sig till denne. I planeringen ser vi till att varje kunds kontaktpersonal är den person som kommer vid besöken i den utsträckning det är möjligt.

Vi talar svenska, engelska, spanska, arabiska och vietnamesiska.

Kvalitet och kundnöjdhet

DV Hemtjänst lämnar alltid en kundnöjdhetsgaranti på vårt arbetssätt. Är kunden inte är nöjd med vårt arbetssätt ska kunden kontakta verksamhetschef. Klagomål hanteras och åtgärdas omgående därefter återkopplar verksamhetschef till kunden. Vi tar alltid upp frågeställningar som rör kvalitet på våra personalmöten för att förbättra den. 

Avvikelserapporter utreds på ledningsnivå och åtgärdas skyndsamt. På personalmöten diskuteras hur vi kan motverka att avvikelsen händer igen. Vi jobbar ständigt med hög kvalitet på alla områden genom uppföljning och utvärdering av våra tjänster.

 Länkar

 » Läs gärna mer om vår verksamhet på Umeå Kommuns hemsida

» Hur ansöker jag om hemtjänst?

 

KONTAKTA OSS

DV Hemtjänst i Umeå AB
Lagmansgatan 2A
903 55 Umeå
070 – 233 47 34
info@dammvippanumea.se

INFORMATION

Bolagsform: Aktiebolag
Org.nr: 556993-3970
F-Skatt: Registrerad Läs mer 
Vi har kollektivavtal