Dammvippan / Hemtjänst »

Hemtjänst

Vi på Dammvippan Hemtjänst finns nära dig och lägger stor vikt vid att du alltid ska träffa personal som du känner igen sedan tidigare. Hos oss får du en trygg omsorg av högsta kvalite.  Det är du som bestämmer hur hjälpen ska utformas och vi har många personliga lösningar.

KOMPETENT OCH TRYGG HEMTJÄNST

Vår personal är välutbildad och professionell med stor erfarenhet av att arbeta med människor, personlig omvårdnad och servicetjänster. Hos oss på Dammvippan Hemtjänst lär du känna vår personal, det är samma person som arbetar hos dig varje gång. Allt för din maximala trygghet.

Vi talar svenska, engelska, spanska och vietnamesiska.

KONTAKTPERSON

Du får en egen kontaktperson, den personal som du mest kommer att träffa, och som kan bistå dig med hjälp på olika sätt. Vi jobbar ständigt med hög kvalité på alla områden genom uppföljningar, utvärderingar och en kundnöjdhets garanti.

TYSTNADSPLIKT

Alla våra medarbetare har tystnadsplikt. Det innebär att vår personal inte talar med någon utomstående om att du får hjälp eller annat som rör dig. De får inte heller lämna uppgifter om dig till någon annan myndighet utan ditt samtycke.

LÄNKAR

» Läs gärna mer om vår verksamhet på Umeå Kommuns hemsida
» Hur ansöker jag om hemtjänst?

KONTAKTA OSS

DV Hemtjänst i Umeå AB
Timotejvägen 59
901 31 UMEÅ
070 – 233 47 34
info@dammvippanumea.se

INFORMATION

Bolagsform: Aktiebolag
Org.nr: 556993-3970
F-Skatt: Registrerad Läs mer 
? Vi har kollektivavtal